top of page

Voor

Belastingadviseurs

Werknemers

Directeur grootaandeelhouders

WERKGEVERS

HR MANAGERS

Fiscalisten

PENSIOENUITVOERDERS

Particulieren

Verzekeraars

ZELFSTANDINGEN

Echtscheidingsadvocaten

VERZEKERINGSADVISEURS

Accountants

Pensioenfondsen

Advocatuur

BEDRIJVEN

Ondernemingsraad

Diensten

Iedereen met een pensioenvraagstuk kan bij ons terecht voor advies. Wij hebben kennis van zaken, zijn onafhankelijk en hanteren een transparant vergoedingenbeleid

ONZE DIENSTEN

image.png

Pensioen­communicatie

Het traditionele ‘appeltje voor de dorst’ kennen we allemaal. Pensioencommunicatie verdient echter meer aandacht dan deze oude spreuk. Pensioencommunicatie het kan ook anders!

QUINTES-ICONS-PENSIOEN-04.png

Administratieve ondersteuning

 

Wil je het beheer en toezicht op je pensioenregeling uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Alle beheeractiviteiten kunnen worden uitgevoerd als verlengstuk van ons advies. Waarbij voor ons elke handeling een uitwerking is van, of de invulling van een nieuw advies.

image.png

Financiële planning regelen

Je bent ondernemer, maar je bent natuurlijk ook privépersoon. Een oudedagsvoorziening die past bij je (toekomstige) wensen, is voor jou net zo belangrijk als voor je werknemers. Wij brengen die wensen samen met jou zorgvuldig in kaart. We zorgen er bovendien voor dat je pensioen meegroeit met veranderende omstandigheden of nieuwe mogelijkheden. Desgewenst voeren wij daarbij steeds overleg met je accountant, belastingadviseur en/of private banker. Zo kun je met een gerust gevoel doen waar je goed in bent: ondernemen.

Kijk vroeger naar later.

Je interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

bottom of page